Verzending, Retourneren & Betaling

Bij Kinderen Blijven Kinderen staat jouw gemak voorop. Daarom heb je de keuze uit veel veilige betaalmethodes en wordt jouw bestelling bezorgd met PostNL.

Verzendkosten en verzending met PostNL en DHL

De verzendkosten zijn gebaseerd op of iets wel of niet door de brievenbus past. Je kan bij het bestellen zien wat de verzendkosten zijn per product, want het wordt automatisch berekend. Dit zijn de verzendtarieven:

Verzendkosten Nederland

  • Verzendkosten brievenbuspost: € 4,95 incl BTW met PostNL.
  • Verzendkosten pakketpost: € 6,95 incl BTW met DHL.
  • Gratis verzending vanaf een bestelbedrag van € 45,-.

Verzendkosten België en Duitsland

  • De verzendkosten naar België en Duitsland bedragen € 9,68 inclusief BTW.
  • Vanaf een bestelbedrag van € 45,- zijn de verzendkosten gratis!

Je bestelling wordt verzonden met PostNL als het in een envelop past en DHL als het een pakketje is.

Snelle levering uit voorraad

Wij proberen zo snel mogelijk te leveren. Dat kan ook, want wij hebben alle producten op voorraad. We proberen de bestelling binnen 24 uur na ontvangst van de bestelling op te sturen. Je ontvangt het pakketje of de envelop dan dus de eerstvolgende bezorgdag van het postbedrijf. Hoewel we dus vaak direct de bestelling opsturen, kunnen we dit door drukte, ziekte of een vrije dag niet garanderen. Wij hanteren daarom een gegarandeerde levertijd van 3 werkdagen. Dat lukt altijd! Wil je de bestelling beslist op een bepaalde dag of binnen 24 uur ontvangen? Bel dan even van te voren, dan vertellen we direct of het gaat lukken. Het telefoonnummer is 023 55 12 040.

Je krijg bericht op de dag van verzending, zo weet je precies wanneer je jouw producten kan verwachten. De meeste producten passen in een envelop of brievenbusdoosje, waardoor je niet thuis hoeft te zijn om de bestelling aan te nemen. De grotere producten moeten met pakketpost worden verzonden. Omdat je van te voren een bericht krijgt, weet je precies wanneer het pakket wordt bezorgd.

Retourzending

Als om welke reden dan ook je niet tevreden bent met je bestelling laat dit dan binnen 14 dagen na ontvangst weten. Indien er sprake is van een consumentenkoop, overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand (artikel 7:5 BW), heeft de afnemer het recht (een deel van) de geleverde goederen binnen een periode van 14 werkdagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde zaken zijn afgeleverd.

De producten moeten binnen 14 dagen na melding van retour, ongebruikt teruggestuurd worden in de originele verpakking. Kosten en risico van de verzending zijn voor de klant. Als hieraan voldaan is wordt het aankoop bedrag binnen 6 werkdagen terugbetaald. Wilt u iets omruilen dan zijn de nieuw te maken verzendkosten voor de koper. Bij fouten van Kinderen Blijven Kinderen of een productiefout neemt Kinderen Blijven Kinderen de kosten voor haar rekening.

Neem a.u.b. eerst contact op via het contactformulier of e-mail info@kinderenblijvenkinderen.nl voordat u iets teruggestuurd.

Veilige betaling

In de webwinkel zijn de volgende betaalmethodes mogelijk: iDEAL, zelf overboeken, MisterCash / Bancontact, Sofort Banking en Paypal.

De betaling met iDEAL en de andere automatische betaalsystemen komt direct binnen, waardoor uw bestelling het snelste verwerkt en opgestuurd kan worden. Je hebt de producten dan sneller in huis.